- Autor: STOB
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Natur bujón kuřecí - suchý stav | 20 |
Oleje (všechny druhy) | 10 |
Cibule šalotka | 50 |
Kuřecí prsa | 400 |
Fazolky | 100 |
Kečup | 200 |
Cukr průměr | 10 |
Paprika červená | 150 |
Ocet | 10 |
Česnek | 20 |
Kešu | 50 |
Energetická hodnota celkem: 5255 kJ
Bílkoviny (g): 108,
Tuky (g): 45,
Sacharidy (g): 100,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 65,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1314 kJ
Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 11.3, Sacharidy (g): 25, SAFA (g): 2, Cukry (g): 16.3, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Na rozehřátém oleji orestujeme plátky kuřecího masa. Přidáme nasekanou šalotku, plátky česneku, kostky kapie a fazolky a vše orestujeme. Přelijeme kečupem, přidáme cukr, bujóny a kešu oříšky a dle chuti dochutíme octem. Vše provaříme cca 5 minut. Servírujeme s rýží a zdobíme čerstvými bylinkami.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.